pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Віта Форсюк виступила з доповіддю про оподаткування благодійної діяльності
Повернутися в медіацентрНа головну
Віта Форсюк виступила з доповіддю про оподаткування благодійної діяльності
Віта Форсюк виступила з доповіддю про оподаткування благодійної діяльності

9грудня 2015 року Комітет з питань культури і духовності провів круглий стіл на тему «Законодавче врегулювання благодійної діяльності: світовий досвід та українські виклики», серед учасників якого були народні депутати – члени Комітету з питань культури і духовності, представники Міністерства культури України, благодійних фондів, громадських організацій, експерти у галузях відповідного законодавства. 

Керівник практики податкового права Jurimex, експерт ‪TaxLink ‬Форсюк Віта виступила із доповіддю "Міжнародна практика застосування податкових пільг для меценатів", що викликала значну зацікавленість учасників круглого столу.

Присутні також обговорили питання заохочення платників податків до благодійної діяльності шляхом активізації просвітницької роботи серед громадян України. Учасники круглого столу відзначили необхідність розширення податкових пільг для благодійників та спрощення механізму благодійних пожертв для фізичних осіб і запропонували Комітету створити робочу групу із залученням фахівців з благодійного середовища для розробки необхідних законопроектів.

Попередня Наступна
13.11.2015
«День правничої кар'єри» за участю Jurimex
18.12.2015
Данило Гетманцев взяв участь у міжнародній конференції, присвяченій 5 річниці НШСУ
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе