pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
«День правничої кар'єри» за участю Jurimex
Повернутися в медіацентрНа головну
«День правничої кар'єри» за участю Jurimex
«День правничої кар'єри» за участю Jurimex

1 листопада 2015 року в картинній галереї актової зали Головного навчального корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся «День правничої кар'єри», організований Юридичною клінікою «Pro bono» юридичного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка.

Захід організований з метою надати студентам та випускникам можливість поспілкуватися з представниками юридичних та адвокатських компаній, дізнатися вимоги до потенційних працівників.

Юридична компанія Jurimex щорічно приймає участь в заході, щоб розповісти студентам та випускникам про особливості професії юриста та специфіку роботи в компанії. В цьому році під егідою Jurimex був представлений новий проект компанії - ‪‎TaxLink‬ та рекомендований проект - ‪Bitlex‬ в команди яких потрібні молоді та прогресивні юристи. В заході приймали участь керівник податкової практики Jurimex Віта Форсюк,старший юрист ЮК Jurimex Оксана Єфімчук, керівник проекту TaxLink Роман Макарчук та керівник Bitlex Валентин Півоваров. Також, в рамках заходу пройшов майстер-клас в якому Роман Макарчук розповів студентам та випускникам про подальший розвиток кар'єри юриста-податківця. 

Підводячи підсумки, можна зазначити, що даний захід був корисний, як студентам які прагнуть вдосконалювати отримані знання та застосовувати їх на практиці, так і роботодавцям, які набирають молодих, перспективних юристів на роботу.

 

Попередня Наступна
10.11.2015
Юристи Jurimex представили книгу «Теорія, принципи та історія податку. Правовий аспект»
10.12.2015
Віта Форсюк виступила з доповіддю про оподаткування благодійної діяльності
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе