pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Юридичний супровід від експертів ЮК Jurimex для Німецько-Українського фонду
Повернутися в медіацентрНа головну
Юридичний супровід від експертів ЮК Jurimex для Німецько-Українського фонду
Юридичний супровід від експертів ЮК Jurimex для Німецько-Українського фонду

З липня 2019 року фахівці Jurimex надають юридичне супроводження для Німецько-Українського фонду (НУФ). Детальніше про новину у липневому матеріалі.


Місія Німецько-Українського фонду — збільшити конкурентноспроможність серед мікро, малої та середньої підприємницької діяльності (ММСП) в Україні. Фонд  впроваджує кредитні програми за принципом фінансової установи “другого рівня”, надаючи фінансові ресурси ММСП через відібрані банки-партнери. Важливим напрямком розвитку є збільшення обсягів кредитних операцій в гривні та удосконалення умов кредитних продуктів для ММСП.


Анна Антоненко, адвокат і керівник практики міжнародної торгівлі та інвестування, Наталя Гнєзділова,  адвокат та старший юрист, і адвокат Руслан Мельниченко надають юридичний супровід інтересів НУФ у адміністративних та господарських справах. Юридичною підтримкою НУФ у податкових справах займаються Віта Форсюк, адвокат та керівник практики податкового права і Мирослава Нечай, юрист.


Експерти регулярно надають персональні консультації та розробляють необхідні документи правового та процесуального характеру в рамках діяльності фонду. Також, юристи беруть участь у підготовленні проєктів відповідей на звернення громадян, підприємств, установ та організацій.

Попередня Наступна
08.11.2019
Чергова відзнака ЮК Jurimex у IFLR 1000 2020
13.12.2019
10 грудня 2019 року адвокати Jurimex захистили інтереси оператора державних лотерей в Окружному адміністративному суді міста Києва
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе