pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Фахівці Jurimex увійшли до списку кращих жінок-юристів юридичного бізнесу України за версією Ukrainian Women in Law 2017
Повернутися в медіацентрНа головну
Фахівці Jurimex увійшли до списку кращих жінок-юристів юридичного бізнесу України за версією Ukrainian Women in Law 2017
Фахівці Jurimex увійшли до списку кращих жінок-юристів юридичного бізнесу України за версією Ukrainian Women in Law 2017

Вже другий рік поспіль «Юридична Газета» проводить спеціальне дослідження Ukrainian Women in Law, яке визначає роль жінок у вітчизняному юридичному бізнесі, які своєю професійною, соціальною, громадською діяльністю вплинули на розвиток суспільства, сформували основні тенденції тих чи інших практик у певних галузях права, зробили значний внесок у динамічне зростання не лише професійної сфери, але й громадського та суспільно-політичного життя країни. Вкотре спеціалісти компанії Jurimex були визнані одними з найкращих серед жінок-юристів у юридичному бізнесі України. Цього року, у всеукраїнському рейтингу імена практикуючих юристів компанії представлені одразу у декількох категоріях: «Успішні жінки в юридичному бізнесі» та «Найуспішніші жінки-юристи в українському юридичному бізнесі».

За версією UWL2017 номінантами від компанії Jurimex стала Марина Слободніченко – партнер Jurimex, керуюча практиками фармацевтичне і медичне право, адміністративне право та ліцензування, та Віта Форсюк – керівник практики податкового права.

Дослідження проводилося шляхом анкетування та ґрунтувалося на результатах даних, отриманих в результаті зворотного зв’язку від юридичних компаній. Період дослідження охоплює 2016 р. За результатами аналізу було сформовано список переможців, які подаються за алфавітним принципом у відповідній номінації. Експертна оцінка відбувалася за спеціальною методикою, яка охоплювала аналіз трьох критеріїв:

1. професійна успішність (досягнення високих професійних результатів, авторитет у професійному середовищі);

2. вплив на галузь;

3. особиста популярність та харизма.

Одним з головних критеріїв дослідження Ukrainian Women in Law 2017 був індекс публічності – коефіцієнт оцінки активності на ринку. Редакцією «Юридичної Газети» проведено аналіз згадуваності жінок-юристів у ЗМІ впродовж 2016 р. Аналіз джерел інформації відбувався за пошуковими системами Google, Яндекс та вираховувався за спеціальною формулою обчислення кількісних показників, отриманих в результаті моніторингу зазначених пошукових систем у співвідношенні до якості публікацій. Під час підрахунку кількості згадувань не бралися до уваги публікації на корпоративних сайтах, блогах та власних інтернет-ресурсах. За підсумками аналізу медіа-присутності було визначено 12 лідерів жінок-юристів. Моніторинг кількості згадувань у мас-медіа – це певна оцінка активності ринку, яка дозволяє сформувати основні тенденції 2016 р.

Сучасний світ стрімко трансформується, межі стираються, стереотипи руйнуються. Кожен має однакові можливості, щоб займатися улюбленою справою та нарощувати кар’єрний потенціал. Головним критерієм на ринку праці залишається професіоналізм.

Попередня Наступна
03.03.2017
Компанія Jurimex була відзначена The World’s Leading Trademark Professionals, WTR 1000, 2017
22.03.2017
Юристи Jurimex захистили інтереси ОХМАТДИТ в суді по поверненню обладнання на суму близько 32 млн грн
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе