pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Юристи Jurimex працюють над запровадженням ДПП у сфері охорони здоров'я
Повернутися в медіацентрНа головну
Юристи Jurimex працюють над запровадженням ДПП у сфері охорони здоров'я
Юристи Jurimex працюють над запровадженням ДПП у сфері охорони здоров'я

Сфера охорони здоров’я постійно перебуває у полі зору потенційних інвесторів, адже медична реформа створює передумови для поглиблення співпраці між державою та приватним сектором.

Актуальним напрямом розвитку партнерських відносин можуть стати проекти державно-приватного партнерства (ДПП) у медичній галузі, над запровадженням яких наразі працює Міністерство охорони здоров’я України.

21 серпня партнер Jurimex Марина Слободніченко та керівник практики державно-приватного партнерства Юлія Коваль взяли участь у першому засіданні робочої групи при Міністерстві охорони здоров'я України з питань ДПП, яка відбулась під головуванням заступника міністра охорони здоров'я Романа Ілика.

Наразі експерти Jurimex залучені до підготовки методичних рекомендацій щодо реалізації проектів ДПП у сфері охорони здоров’я, які мають стати дорожньою картою підготовки проектів ДПП як для закладів охорони здоров’я та їх органів управління, так і для потенційних інвесторів, які мають намір співпрацювати з державою та місцевими громадами.

Попередня Наступна
03.08.2018
Руслан Мельниченко успішно захистив інтереси «ОХМАТДИТ»
21.08.2018
Ніна Кучерук успішно захистила інтереси клієнта у спорі з Латвійською компанією
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе