pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Рейтинг “Вибір клієнта 2019 - 100 найкращих юристів України. Лідери практик” відзначив юристів Jurimex
Повернутися в медіацентрНа головну
Рейтинг “Вибір клієнта 2019 - 100 найкращих юристів України. Лідери практик” відзначив юристів Jurimex
Рейтинг “Вибір клієнта 2019 - 100 найкращих юристів України. Лідери практик” відзначив юристів Jurimex

Раді повідомити, що юристи Jurimex увійшли до рейтингу “Вибір клієнта 2019 - 100 найкращих юристів України. Лідери практик” від Юридичної газети: 

 

Юрій Крайняк - “Інтелектуальна власність”. 

Керуючий партнер, керівник практики медіа права. Визнаний провідним спеціаліст у галузі права інтелектуальної власності і медіа-права. Автор ряду законопроектів, пов'язаних з регулюванням телерадіомовлення і прав інтелектуальної власності. Займається юридичною практикою з 2002 року.

 

Анна Антоненко - “Міжнародне право та торгівля”, “Медичне право та фармацевтика”.
Партнер, керівник практики міжнародної торгівлі та інвестування. Займається юридичною практикою з 2004 року. Основною спеціалізацією Анни є правовий супровід інвестиційних проектів у різних сферах бізнесу, проектів корпоративного права, злиття та поглинання, участі в міжнародних та національних тендерах та комплексний юридичний супровід проектів міжнародної торгівлі, представництво інтересів іноземних і національних інвесторів у транскордонних угодах, досудове та судове вирішення спорів у міжнародній торгівлі.

 

Юлія Коваль - “Державно-приватне право та інвестиції”.

Керівник практики державно-приватного партнерства. Займається юридичною практикою з 2013 року. Керівник практики державно-приватного партнерства, спеціалізується на господарському й договірному праві, Адмiнiстративному праві та лiцензуванні, юридичному структурування проектів ДПП.

 

Ніна Кучерук - “Судова практика”.

Керівник практики судових спорів та арбітражу, адвокат. Займається юридичною практикою з 2008 року. Основна спеціалізація Ніни - представництво інтересів в господарських, адміністративних та інших судах загальної юрисдикції з корпоративних та банківських спорів, складання та експертиза господарських договорів, ведення претензійно-позовної роботи.

 

Вітаємо з відзнакою! 


 

Попередня Наступна
28.08.2019
Руслан Мельниченко здобув право на заняття адвокатською діяльністю!
10.09.2019
JURIMEX ВІТАЄ НОВОГО ПАРТНЕРА
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе