pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Підвищення акцизу на пиво: допоможе добудувати лікарню «Охматдит»?
Повернутися в медіацентрНа головну
Підвищення акцизу на пиво: допоможе добудувати лікарню «Охматдит»?
Підвищення акцизу на пиво: допоможе добудувати лікарню «Охматдит»?

1 травня в 12.10 в представництві РІА Новини в Україні відбулася прес-конференція на тему: «Підвищення акцизу на пиво: допоможе добудувати лікарню «Охматдит»? На прес-конференції обговорювали актуальні питання про зареєстровані у Верховній Раді України законопроектах, націлених на підвищення ставки акцизного податку на пиво з 0,87 гривні до 2,50 гривні з направленням отриманих грошей на охорону здоров'я, зокрема - на добудову сучасного лікувально-діагностичного комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит".

Грошей на будівництво лікарні у бюджеті немає. Підвищення акцизів на пиво, як пропонує законопроект, дозволять щорічно додатково отримувати 4 млрд. гривень до бюджету. Гроші будуть спрямовані до спеціального фонду, половина їх буде спрямована на завершення будівництва лікувально-діагностичного комплексу НДСЛ "Охматдит".

У прес-конференції брав участь доктор юридичних наук, експерт податкового та фінансового права, член Опікунської Ради лікарні «Охматдит» Данило Гетманцев.

Попередня Наступна
05.04.2013
Юрій Крайняк прочитав лекцію на тему: «Правові основи діяльності у сфері телерадіомовлення в Україні».
16.05.2013
Jurimex стала членом International Fiscal Association
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе