pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Jurimex провів правовий форум в рамках міжнародної конференції Broadband Ukraine 2015
Повернутися в медіацентрНа головну
Jurimex провів правовий форум в рамках міжнародної конференції Broadband Ukraine 2015
Jurimex провів правовий форум в рамках міжнародної конференції Broadband Ukraine 2015

2 лютого в Києві з успіхом пройшла міжнародна конференція Broadband 2015. Цього року організаторам вдалося зібрати провідних фахівців у сфері телекомунікації, а в якості спікерів виступили керівники всіх державних органів, пов'язаних з ринком зв'язку, менеджери найбільших телеком-компаній, авторитетні незалежні експерти.

Jurimex спільно а Асоціацією правовласників і постачальників контенту виступив організатором правового форуму - спеціальної профільної секції, присвяченій гострим юридичних питань у сфері телекомунікацій та медіа, проведеної в рамках Broadband 2015.

Активну дискусію викликала доповідь старшого юриста Jurimex Оксани Єфімчук. У своєму виступі Оксана представила учасникам конференції глибокий, всебічний аналіз питання припинення поширення незаконного контенту в мережі Інтернет. Зокрема Оксана обґрунтувала причини необхідності застосування принципово різних підходів при вирішенні питань захисту прав інтелектуальної власності які не варто змішувати з захистом від інформації, що завдає шкоди державі та суспільству. Цю тему продовжив керуючий партнер Jurimex Юрій Крайняк, в його виступі були порушені теми перспективного законодавства у сфері інформаційної безпеки, а так само проаналізовано основні тенденції.

Попередня Наступна
15.02.2015
Юристи Jurimex відстояли інтереси клієнта у справі про скасування податку на землю
13.03.2015
Юристи юридичної компанії Jurimex представили інтереси провайдера програмної послуги
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе