pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Jurimex - співорганізатор науково-практичної конференції
Повернутися в медіацентрНа головну
Jurimex - співорганізатор науково-практичної конференції
Jurimex - співорганізатор науково-практичної конференції

2span style="font-family:arial, helvetica, sans-serif;">8 жовтня 2015 р. у павільйоні №1 ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбулася науково-практична конференція «Аграрні актуальності: земля, оподаткування та експорт продукції», присвячена питанням земельного законодавства, а також особливостям експорту товарів в ЄС та оподаткуванню сільськогосподарської діяльності. Організатори – журнал «Пропозиція» та юридична компанія Jurimex, партнер – компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». 

У ході конференції юрист Любомир Питель розповів про актуальність спеціального використання земельних ресурсів. Керівник практики міжнародної торгівлі та інвестування  Jurimex Анна Антоненко акцентувала увагу на особливостях експорту товарів, розповівши про зони вільної торгівлі, а також атрибути розвитку торгових відносин з ЄС.

Керівник податкової практики "Jurimex" Віта Форсюк розповіла про реалії та перспективи оподаткування сільськогосподарської діяльності, окремо зупинившись на положеннях законопроекту № 3357 щодо спрощеної системи оподаткування для сільського господарства, податку на додану вартість, а також податку на розподілений прибуток. Окрім того, під час конференції були представлені проекти ‪TaxLink‬ та ‪Bitlex‬.

Після закінчення доповідей учасники конференції мали можливість задати питання, які виникли в ході конференції, а також проконсультувалися з фахівцями компанії Jurimex.

Більш детально ознайомитися з презентаціями доповідачів можна перейшовши за посиланням:

1. "Актуальність спеціалізованого використання земельних ресурсів";

2. "Oподаткування сільськогосподарських товаровиробників";

3. "Експорт сільськогосподарської продукції в країнах ЄС".

Попередня Наступна
23.10.2015
Данило Гетманцев виступить з доповіддю на Forum for Freedom and Growth
04.11.2015
Парламент прийняв в першому читанні законопроект розроблений юристами Jurimex
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе