pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Ніна Кучерук захистила інтереси НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ України
Повернутися в медіацентрНа головну
Ніна Кучерук захистила інтереси НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ України
Ніна Кучерук захистила інтереси НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ України

Первинна профспілкова організація Вільних профспілок медичних працівників України НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ України звернулася до Господарського суду міста Києва з позовом до НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ України про визнання протиправним та скасування наказу НДСЛ № 99 "Про введення в дію організаційної структури та штатного розпису.


У результаті кропіткої праці адвоката Ніни Кучерук, Господарський суд міста Києва встановив, що позивач не є стороною колективного договору, що в свою чергу свідчить про відсутність порушених прав позивача винесенням відповідачем оскаржуваного наказу, й відмовив у задоволенні позову.


Представники Первинної профспілкової організації Вільних профспілок медичних працівників України Національної дитячої спеціалізованої лікарні "ОХМАТДИТ" МОЗ України підготували апеляційну скаргу на це рішення.
В процесі апеляційного розгляду справи адвокат, керівник практики судових спорів та арбітражу Jurimex Ніна Кучерук довела безпідставність вимог Профспілкової організації. Північний апеляційний господарський суд залишив апеляційну скаргу позивача без задоволення. Рішення суду першої інстанції залишено без змін.​

Попередня Наступна
24.09.2019
VIII Податковий форум
08.11.2019
Чергова відзнака ЮК Jurimex у IFLR 1000 2020
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе