pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Юристи Jurimex роз'яснили нюанси регулювання супутникового зв'язку
Повернутися в медіацентрНа головну
Юристи Jurimex роз'яснили нюанси регулювання супутникового зв'язку
Юристи Jurimex роз'яснили нюанси регулювання супутникового зв'язку

2 травня 2015 в рамках Київської Міжнародної Телерадіоярмарки відбулася профільна конференція щодо супутникового телебачення. В її ході юристами Jurimex була представлена аналітика поточного стану правового регулювання галузі, в якій роз'яснювалися законодавчі нюанси використання супутників для передачі телевізійних сигналів.

Юрій Крайняк, керуючий партнер юридичної компанії Jurimex, у своєму виступі зазначив, що на даний момент очікується дві основні події, які здатні суттєво вплинути на ситуацію на ринку - прийняття оновленого Закону про аудіовізуальні послуги, а також запуск українського супутника зв'язку «Либідь-1» .

«Запуск українського супутника може істотно змінити ситуацію на ринку зв'язку. Вже зараз законодавство забороняє українським підприємствам співпрацювати з іноземними телекомунікаційними компаніями. З огляду на те, що українських супутникових компаній поки немає, ця норма фактично не застосовується. Але все може змінитися після запуску, і неправильне застосування закону може призвести до монополізації ринку» - зазначив у своєму виступі Юрій Крайняк.

Попередня Наступна
23.04.2015
Марина Слободніченко виступила з доповіддю на фармацевтичній конференції
08.06.2015
Старший юрист Jurimex Юлія Івахненко виступила з доповіддю на науковому семінарі
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе