pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
«Jurimex» закупила хірургічні інструменти для НДСЛ «Охматдит»
Повернутися в медіацентрНа головну
«Jurimex» закупила хірургічні інструменти для НДСЛ «Охматдит»
«Jurimex» закупила хірургічні інструменти для НДСЛ «Охматдит»

За фінансової підтримки юридичної компанії Jurimex хірургічне відділення Неонатологічного центру НДСЛ «Охматдит» МОЗ України, отримало частину хірургічних інструментів, потрібних для проведення складних операцій новонародженим дітям.

Неонатологічний центр НДСЛ «Охматдит» на сьогоднішній момент є самим висококваліфікованим медичним закладом з 38-річним досвідом, на базі якого сконцентрована високоспеціалізована медична допомога вищого рівня новонародженим з хірургічної та перинатальної патологією, в тому числі недоношеним дітям. Щорічно в Неонатологічний центр НДСЛ «Охматдит» надходять тисячі дітей з усіх пологових будинків України.

Безпосередньо у відділенні хірургії новонароджених проводиться щороку близько 350 операцій, з них 90% оперативних втручань найвищого ступеня складності.

Інструменти передані відділенню хірургії, юридичною компанією Jurimex, це всього лише невелика частина того, що необхідно для порятунку крихітних життів.

І сьогодні ми звертаємося до всіх, у кого є можливість і бажання прийняти участь у такій нелегкій, але благородній справі, як допомога діткам, з проханням допомогти.

Попередня Наступна
28.03.2013
Jurimex отримала рекомендації у рейтингу видання The Legal 500: EMEA
04.04.2013
Best Lawyers International рекомендує Юрія Крайняка як одного з кращих юристів в Україні у сфері интеллектульно власності.
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе