pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Данило Гетманцев, почесний президент ЮФ Jurimex, обраний до Верховної Ради 9-го скликання
Повернутися в медіацентрНа головну
Данило Гетманцев, почесний президент ЮФ Jurimex, обраний до Верховної Ради 9-го скликання
Данило Гетманцев, почесний президент ЮФ Jurimex, обраний до Верховної Ради 9-го скликання

Почесний президент Jurimex Данило Гетманцев за результатами виборів до Верховної Ради України обраний народним депутатом України. Відповідне рішення оприлюднено Центральною виборчою комісією.


З 2003 року Данило Гетманцев обіймав посаду президента юридичної фірми Jurimex. Впродовж цих років під керівництвом Данила Олександровича фахівці Jurimex надавали юридичну підтримку українським та міжнародним клієнтам з питань оподаткування, регуляторної діяльності тощо. В якості адвоката Данило безпосередньо приймав участь в цілому ряді резонансних судових справ.


Авторитетні українські та міжнародні рейтинги такі як: The Best Lawyer, The Legal 500, Client Choice Awards, Ukrainian Law firms, IFLR 1000, World Tax, неодноразово визнавали Данила Гетманцева одним з кращих юристів у сфері оподаткування.


«Бути членом команди юристів Jurimex є великою честю та відповідальністю. За ці роки нам разом вдалось вирости до однієї з найбільших юридичних фірм України, яка об’єднує найкращих спеціалістів в різних галузях права, і здатна вирішувати найскладніші юридичні проблеми своїх клієнтів. Я гордий, що мені пощастило більше 15 років бути частиною історії Jurimex, і я бажаю своїм колегам професійних успіхів та продовжувати надавати висококласні юридичні послуги», - відзначає Данило Гетманцев.

Попередня Наступна
09.08.2019
Компанія Jurimex перемогла у тендері Німецько-Український Фонд та стала його ексклюзивним юридичним радником
28.08.2019
Руслан Мельниченко здобув право на заняття адвокатською діяльністю!
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе