pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
VIII Податковий форум
Повернутися в медіацентрНа головну
VIII Податковий форум
VIII Податковий форум

Партнер Jurimex, керівник практики міжнародного оподаткування та транскордонних транзакцій Олег Чайка взяв участь у VIII Податковому форумі Асоціації правників України. На форумі Олег виступив з темою «Користь і переваги Мальти для українських власників».

 

"Для українських власників Мальта є більш вигідною юрисдикцією для розміщення торгових та лізингових структур." — зазначає Олег Чайка.
 

Останні два роки Олег Чайка працював у відділі міжнародного оподаткування КПМГ Мальта, де займався структуруванням бізнес-проектів, створенням і обслуговуванням іноземних структур українських та інших корпоративних груп з країн СНД. Олег має досконалі знання європейського законодавства з питань оподаткування та вільно орієнтується у реалізації кроків плану BEPS різних країн.

 

Програма  VIII Податкового форуму традиційно охопила актуальні питання галузі — податкову реформу, її результати та застосування на практиці, актуальну судову практику та, звичайно, міжнародне податкове планування.

 

Доповідачами форуму виступили провідні юристи-практики, судді вищих інстанцій, народні депутати України та представники профільних міністерств та відомств.

Попередня Наступна
10.09.2019
JURIMEX ВІТАЄ НОВОГО ПАРТНЕРА
24.10.2019
Ніна Кучерук захистила інтереси НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ України
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе