pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Обговорення Доктрини економічної безпеки
Повернутися в медіацентрНа головну
Обговорення Доктрини економічної безпеки
Обговорення Доктрини економічної безпеки

2 червня відбулося обговорення Доктрини економічної безпеки.

У зустрічі взяли участь представники Українська Рада бізнесу, Фонду підтримки економічної безпеки та фахівці Економічна експертна платформа, а також Почесний президент Jurimex Данило Гетманцев та експерт з податкових та митних питань, керівник практики податкового права Jurimex Віта Форсюк.

Під час зустрічі експерти та підприємці наголошували на необхідності прийняття системного документу – Доктрини економічної безпеки, яка містить пропозиції з реагування на основні економічні загрози - від викривлення конкуренції до світової економічної кризи. 

Пріоритетними інституційними змінами, що обговорювалися експертами, є зокрема ліквідація податкової міліції та інших економічних підрозділів у правохоронних органах і створення єдиної аналітичної служби, заміна податку на прибуток податком на виведений капітал, зниження навантаження на фонд оплати праці, лібералізація трудового законодавства тощо.

Данило Гетманцев повідомив, що беззаперечно підтримує більшість цих пріоритетів, однак необхідна окрема дискусія та деталізація цих пропозицій.

Підсумовуючи, представники бізнесу та Данило Гетманцев домовилися про формат співпраці в експертних групах за різними напрямками.

Попередня Наступна
05.06.2019
Круглий стіл щодо актуальних проблем адміністративного судочинства в податкових спорах
16.07.2019
Зустріч з American Chamber of Commerce in Ukraine.
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе