pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Компанія "Jurimex" акредитована як юридичний радник з питань правосуддя та адвокатури
Повернутися в медіацентрНа головну
Компанія "Jurimex" акредитована як юридичний радник з питань правосуддя та адвокатури
Компанія "Jurimex" акредитована як юридичний радник з питань правосуддя та адвокатури
Рішенням Тендерного комітету Ради Європи від 30.05.2019 та відповідно до положень Правил 1333 від 29 червня 2011 року компанія "Jurimex" акредитована як юридичний радник з питань правосуддя та адвокатури.
Рада Європи допомагає українській владі у реформуванні судової системи в Україні та відповідності законодавства і практики судів і судових установ стандартам Ради Європи. Ця допомога надається в рамках проекту «Підтримка здійснення судової реформи в Україні». Проект розпочався у червні 2018 року і триватиме до листопада 2020 року. Він буде зосереджений на вирішенні проблем, пов'язаних з питаннями судової реформи в Україні, а саме: розробкою законодавства про судоустрій і адвокатуру; забезпечення незалежності суддів, включаючи чесні та публічні процедури в судовій системі; дотримання судової практики та функціонування судових установ стандартами та рекомендаціями Ради Європи, включаючи моніторинг функціонування судів на сході України; аналіз законодавства та практики державної виконавчої служби, юридичного представництва та правової допомоги в Україні.
Юридична компанія "Jurimex" була заснована у 2003 році і сьогодні входить до числа 20 кращих юридичних компаній України. Головний офіс компанії знаходиться в Києві, а діючі філії - в найбільших регіонах України: Харків, Одеса, Суми, Львів.
Попередня Наступна
21.03.2019
Зустріч бізнес-активу Федерації роботодавців України з Головою ДРС Ксенією Ляпіною
04.06.2019
ІІ міжнародна конференція «Процедура врегулювання спору за участю судді: міжнародний та український досвід»
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе