pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Jurimex виступає на захисті прав оператора лотерей "М.С.Л."
Повернутися в медіацентрНа головну
Jurimex виступає на захисті прав оператора лотерей "М.С.Л."
Jurimex виступає на захисті прав оператора лотерей "М.С.Л."

Юридична компанія "Jurimex" виступає на захисті прав оператора лотерей "М.С.Л.", щодо якого застосовані санкції.

Сьогодні, 02 червня, о 10.30 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" пройшла прес-конференція на тему "Вплив необґрунтованих санкцій на роботу українського лотерейного ринку", учасниками якої були віце-президент ТОВ "М.С.Л." Євген Власенко, партнер юридичної компанії "Jurimex" Марина Слободніченко.

Причиною зустрічі послужило набрання чинності Указом Президента України № 133/2017, яким було введено в дію рішення РНБО від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" строком на один рік, в результаті чого оператор державних лотерей "М.С.Л." втретє потрапив до списку юридичних осіб, до яких застосовуються санкції.

Дії юристів "Jurimex" спрямовані на досягнення справедливості і надання можливості продовжити роботу компанії "М.С.Л." в рамках українського законодавства. Марина Слободніченко вказала на ініціювання оператором лотерей питання перед РНБО щодо виключення підприємства з "санкційного списку". Юридичні підстави та обґрунтування для такого виключення зі списку наявні. Юристами "Jurimex" ведеться активна робота по відновленню порушеного права оператора, захисту його інтересів в суді.

Попередня Наступна
01.06.2017
Робота компанії «Jurimex» в рамках проекту Pro Bono
08.06.2017
Юрист Jurimex домігся прийняття спадщини 16-річного терміну прострочення
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе