pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
JURIMEX ВІТАЄ НОВОГО ПАРТНЕРА
Повернутися в медіацентрНа головну
JURIMEX ВІТАЄ НОВОГО ПАРТНЕРА
JURIMEX ВІТАЄ НОВОГО ПАРТНЕРА

Jurimex із радістю повідомляє про приєднання до нашої команди Олега Чайки в якості партнера та керівника практики міжнародного оподаткування та транскордонних транзакцій.

 

Олег має більше 20 років досвіду консультування провідних міжнародних та українських клієнтів з податкових та юридичних питань, а також представництва інтересів клієнтів в українських судах та міжнародних арбітражах з питань оподаткування. Олег також багато років поспіль обирався спів-головою податкового комітету Американської торговельної палати в Україні.

 

Професійний досвід Олега включає, зокрема, роботу у відділі міжнародного оподаткування КПМГ Канада, а також керівництво відділом оподаткування операцій зі злиття та поглинання та розбудову  практик міжнародного оподаткування та податкових спорів  КПМГ Україна. 

 

Останні 20 місяців Олег працював у відділі міжнародного оподаткування КПМГ Мальта.  На Мальті Олег відповідав за структурування бізнес-проектів та створення і обслуговування іноземних структур українських, російських та інших корпоративних груп з країн СНД. За час своєї  роботи на Мальті Олег вивчав європейське законодавство з  питань оподаткування та підходи  різних країн до реалізації кроків плану BEPS. Він також особисто розробляв та допомагав імплементувати різні податкові рішення, у тому числі і рішення, які пов’язані із запровадженням деякими юрисдикціями вимог щодо економічної присутності бізнес-структур в цих юрисдикціях.

 

В Jurimex Олег Чайка буде відповідати за податкове структурування інвестицій та фінансування бізнес-проектів українських компаній за кордоном та іноземних компаній в Україні, оподаткування операцій зі злиття та поглинання та корпоративних реорганізацій, а також за вирішення  податкових спорів з питань міжнародного оподаткування та трансфертного ціноутворення.

 

Юрий Крайняк, керуючий партнер Jurimex, прокоментував приєднання Олега Чайки до команди Jurimex:

 

"Враховуючи глобальну реформу системи міжнародного оподаткування, яка нещодавно «дісталася» і України коли наша країна завершила процедуру приєднання до MLI - Багатосторонньої конвенції про виконання заходів, які стосуються угод про оподаткування, з метою протидії BEPS , керівництво Jurimex розуміло нагальну необхідність залучення досвідченого експерта з питань міжнародного оподаткування, який би не тільки добре розумів вплив та наслідки цієї реформи для бізнесу, але й міг би запропонувати відповідні рішення для клієнтів.

Ми дуже раді, що нам вдалося знайти такого експерта в особі Олега Чайки, який погодився очолити практику міжнародного оподаткування та транскордонних транзакцій Jurimex.  Ми  впевнені, що знання та попередній досвід роботи Олега, його авторитет в питаннях оподаткування в юридичній спільноті України та відмінна репутація серед клієнтів зроблять Jurimex лідером з надання послуг в сфері міжнародного оподаткування та транскордонних транзакцій.  Ми бажаємо Олегу успіхів в розбудові практики."

 

Олег Чайка надав наступний коментар щодо свого призначення:

 

"Я із нетерпінням чекаю на можливість приєднатися до команди Jurimex.   Порядність та професіоналізм керівництва Jurimex та їх постійна увага до інновацій (достатньо лише згадати їх відомий  ІТ продукт - податкову онлайн платформу TaxLink) були основними чинниками, які зумовили  моє  рішення.   Об’єктивно в Jurimex наразі створена одна з найбільших та найсильніших податкових практик серед юридичних фірм України.  Я  переконаний, що мої знання, досвід, креативнісь та численні контакти в Україні та за її межами додадуть Jurimex нових компетенцій, а також суттєво розширять спектр послуг та клієнтську базу."

Попередня Наступна
05.09.2019
Рейтинг “Вибір клієнта 2019 - 100 найкращих юристів України. Лідери практик” відзначив юристів Jurimex
24.09.2019
VIII Податковий форум
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе