pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Компанія Jurimex визнана «Бізнесом, що змінює країну»
Повернутися в медіацентрНа головну
Компанія Jurimex визнана «Бізнесом, що змінює країну»
Компанія Jurimex визнана «Бізнесом, що змінює країну»

Чи може юридичний бізнес бути соціально відповідальним? Переконані, що може і навіть ПОВИНЕН! І ми щасливі повідомити, що саме компанія Jurimex цього року у Національному конкурсі кейсів з КСВ (корпоративної соціальної відповідальності) отримала найвищу оцінку та була визнана «Бізнесом, що змінює країну». Попри те, що Jurimex вперше бере участь у конкурсі такого спрямування, нами було представлено одразу два кейси КСВ:

1. «Сприяння добудові нового корпусу НДСЛ «Охматдит» (у рамках цього кейсу ми розповіли про нашу участь у проекті завершення будівництва нового корпусу НДСЛ «Охматдит»);

2. «Сприяння підвищенню прозорості у будівельному секторі України» (Jurimex спільно з Громадською організацією «Центр прозорості будівництва в Україні» активно сприяє інформуванню населення щодо ключових будівельних проектів з метою підвищення прозорості їх реалізації та забезпечення громадськості доступом до перевіреної інформації).Кейси компанії Jurimex представила юрист Юлiя Коваль.

Дуже вдячні організатору конкурсу, яким є Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», за можливість поділитися нашим досвідом з іншими представниками бізнесу, які також представили надзвичайно потужні кейси. Окремо висловлюємо подяку видання «Юридична Газета» за відзначення нашої компанії у номінації PRO BONO AWARDS 2016 (соціальний внесок).

Сподіваємося, що приклад Jurimex надихатиме інші компанії активніше запроваджувати у свою діяльність принципи КСВ. А ми, зі свого боку, обіцяємо не зупинятися на досягнутому, адже саме проекти КСВ допомагають розвиватися не лише у професійній площині, але і дають змогу нам усім зростати як соціально активним членам громадянського суспільства та змінювати країну на краще. Із презентацією кейсу «Сприяння добудові нового корпусу НДСЛ «Охматдит» можна ознайомитись за посиланням.

Попередня Наступна
12.12.2016
За участю Jurimex відбувся круглий стіл з питань патентного права і доступу до лікарських засобів
30.12.2016
Наші досягнення у 2016 році
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе