pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Юрій Крайняк виступив на конференції «Медіа Право»
Повернутися в медіацентрНа головну
Юрій Крайняк виступив на конференції «Медіа Право»
Юрій Крайняк виступив на конференції «Медіа Право»

Юрій Крайняк, керуючий партнер компанії "Jurimex", виступив учасником панельної дискусії щодо розвитку кіно- і телевиробництва, що проходила в рамках щорічної конференції «Медіа Право». У своєму виступі Юрій розповів про основні тенденції в законодавчому регулюванні відеовиробництва, що намітились на кінець 2017 року. Зокрема, були проаналізовані останні законопроекти, присвячені темі дискусії, озвучені їх основні недоліки та переваги.

"Останніми роками ми спостерігаємо як держава поступово підвищує рівень зарегульованості медійного контенту. Початково обмеження і заборони торкнулись лише пропагандистських фільмів, що прославляли силові структури країни-агресора. Телеканали мали два шляхи реагування – або добросовісно виконувати закон, або шукати способи його обійти.

Деякі мовники обрали другий варіант, що спровокувало підсилення державного регулювання та прийняття більш жорстких законодавчих правил. І більшість законодавчих ініціатив цього року спрямовані переважно на закриття шпарин, тобто на боротьбу з явищами, які були штучно створені невеликою часткою мовників. Поки незрозуміло, чим це закінчиться, але вже зараз очевидно, що така гра лише ускладнює життя ринку, а пошуки шпарин дають лише тимчасовий ефект" - сказав у своєму виступі Юрій Крайняк.

Попередня Наступна
22.11.2017
Марина Слободніченко дала інтерв’ю радіо «Голос Столиці»
24.11.2017
Вийшла шоста книга із серії видань податкових студій — "Оподаткування доходів фізичних осіб"
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе