pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Юрій Крайняк отримав нагороду від Верховної Ради України
Повернутися в медіацентрНа головну
Юрій Крайняк отримав нагороду від Верховної Ради України
Юрій Крайняк отримав нагороду від Верховної Ради України

Верховна Рада України відзначила внесок керуючого партнера Jurimex Юрія Крайняка у реформування законодавства про інтелектуальну власність, медіа та інформаційного права. Про це вказано у відповідному розпорядженні Голови українського парламенту Андрія Парубія, ухваленого 23 серпня на основі подання Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Вручаючи відзнаку, голова Нацради з питань телерадіомовлення Ю. А. Артеменко подякував Юрію Крайняку за співпрацю при розробці важливих реформ в інформаційній сфері та окремо відзначив високий професіоналізм і надзвичайний юридичний досвід, завдяки яким Юрій є одним з найавторитетніших юристів на медійному ринку.

Очолювана Юрієм Крайняком команда юристів Jurimex приймала ключову роль в розробці багатьох законів України в сфері інтелектуальної власності, електронних ЗМІ та телекомунікацій. Завдяки цій праці були запропоновані і в більшості випадків запроваджені важливі реформи щодо захисту інформаційного простору України, прозорості медіавласності, ліцензування теле- і радіомовлення, захисту прав інтелектуальної власності в Інтернеті, підтримки кінематографії та багатьох інших. Також практики Jurimex в сфері телекомунікацій та інтелектуальної власності багаторазово визнавались одними з кращими українськими та міжнародними авторитетними рейтингами. І ми щиро вдячні українському парламенту за таку відзнаку нашої діяльності в цій сфері, а Національній раді з питань телебачення і радіомовлення – за підтримку наших ініціатив.

Попередня Наступна
18.08.2016
Представляємо Вашій увазі оновлене і доповнене друге видання книги
26.08.2016
ЄСПЛ виніс позитивне рішення у справі на користь клієнтa Jurimex
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе