pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Jurimex виступила партнером IV Міжнародного судово-правового форуму
Повернутися в медіацентрНа головну
Jurimex виступила партнером IV Міжнародного судово-правового форуму
Jurimex виступила партнером IV Міжнародного судово-правового форуму

Jurimex виступила партнером IV Міжнародного судово-правового форуму, присвяченого реаліям і перспективам судової реформи в Україні. Форум відбувався в Києві в приміщенні Верховного Суду України.

У ході форуму представники судів різних інстанцій, Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, вчені, юристи обговорювали стан і перспективи судової реформи.

У перший день учасники форуму обговорили конституційні та процесуальні аспекти судової реформи, другий день був присвячений обговоренню тенденцій у найактуальніших напрямах - господарських спорах, банкрутстві, кримінальному судочинстві.

Почесний президент  Jurimex, д.ю.н., професор, адвокат, президент Асоціації податкових радників, експерт ‪TaxLink‬ Данило Гетманцев виступив з доповіддю на тему: «Актуальні питання адміністративного судочинства у податкових спорах». Особливу увагу було приділено спорам пов’язаним з адмініструванням транспортного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та спорам щодо внесення змін до системи електронного адміністрування податку на додану вартість. 

Також на форумі виступила керівник судової практики  Jurimex Ніна Кучерук, яка розповіла про останні тенденції судової практики у справах про визнання договорів оренди недійсними

Попередня Наступна
01.03.2016
Ніна Кучерук прочитала лекцію для суддів господарських судів
25.03.2016
Юристи Jurimex взяли участь у форумі «Трансферне ціноутворення - 2016»
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе