pr@jurimex.ua+38(044)500-79-72
Отримати консультацію
Jurimex виступила офіційним партнером конференції: «Реєстрація прав на землю: Нові правила для агробізнесу»
Повернутися в медіацентрНа головну
Jurimex виступила офіційним партнером конференції: «Реєстрація прав на землю: Нові правила для агробізнесу»
Jurimex виступила офіційним партнером конференції: «Реєстрація прав на землю: Нові правила для агробізнесу»

2 травня 2013 у Національному комплексі «Експоцентр України» відбулася конференція на тему «Реєстрація прав на землю: Нові правила для агробізнесу». Організатори: «Юридична практика» спільно з газетою українських аграріїв «Агропрофі» при партнерстві юридичної компанії Jurimex.

 На конференції серед учасників та доповідачів були: судді Вищого господарського суду, народні депутати України, члени Комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин, Комітету ВР з питань податкової та митної політики, представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства доходів і зборів України, Державного агентства земельних ресурсів, Центру державного земельного кадастру, представники галузевих громадських організацій, вчені, топ-менеджери та юрисконсульти аграрних холдингів та сільгосппідприємств, адвокати, практикуючі юристи.

 Конференція була розділена на дві секції в першій секції висвітлювалися нові правила реєстрації прав на землю з урахуванням специфікисільгосппризначення та переоформлення договорів оренди у світлі законодавчих змін.

 Особливу увагу було приділено таким питанням як: роль і місце реєстраційної служби в системі органів державної влади, судової практиці, визнання договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення недійсними, проблемам реєстрації права оренди земельних ділянок.

Партнер юридичної компанії Jurimex Олександр Шишканов розповів про особливості державної реєстрації права оренди на землі державної та комунальної власності, а також про останні зміни законодавства в даній сфері.

Друга секція присвячувалася проблемам збереження за аграріями спеціального режиму оподаткування та необхідності затвердження проектів землеустрою сівозмін.

Попередня Наступна
16.05.2013
Jurimex стала членом International Fiscal Association
27.05.2013
«Jurimex» у фіналі «Юридичної премії 2013 року».
Дивитися всі публікації
Юристи аналізують події в Україні та за кордоном
Підписуйтесь, щоб не пропустити важливе